Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skautská energie spustila 100% online vyřízení dokumentů

Zákazníci, kteří chtějí přejít ke Skautské energii, mohou nově využít 100% online zpracování žádostí. Ušetří si tak složitou administrativu, tištění dokumentů i obvyklé cesty s dokumenty na poštu.

Skautská energie zprostředkovává již pro více než 26 000 domácností a firem elektřinu a plyn za jedny z nejvýhodnějších cen na trhu. Své zákazníky zastupuje při výběru dodavatele, který pořádá jednou za dva roky. Vysoutěženou cenu pak nabízí i každému, kdo se k zákaznické síti přidá v průběhu již běžícího období.

Připojit se může kdokoliv

Na rozdíl od mnoha aukčních nabídek, které mají nízkou cenu vždy jen v danou chvíli, je Skautská energie stále otevřena každému, kdo má zájem začít její výhodné podmínky využívat.

Takový systém je na českém trhu unikátní. Každý, kdo chce ke Skautské energii přejít, tak navíc nově může učinit plně online. Ušetří si čas i zbytečný tisk dokumentů. Vyřízení žádosti je tak nyní nejen rychlejší, ale i pohodlnější.

100% online převod

Přejít ke Skautské energii nyní znamená přeskočit hned několik kroků, které jsou v klasickém „papírovém“ systému nutné. Nejvíce času a starostí si zákazníci ušetří díky možnosti odbavit online cestou i podpis a plnou moc. Zatímco vpři obvyklém postupu je potřeba dokumenty vytisknout, podepsat a odeslat poštou, dnes vše zařídí online formulář.

Formulář je také nově dostupný přímo na stránkách Skautské energie a vede k němu přímá cesta. Údaje, které zákazník vloží, se propíší přímo do databází dodavatele i zprostředkovatele elektřiny i / nebo plynu – odpadá tudíž dvojité vyplňování totožných informací.

Více o nabídce Skautské energie zjistíte na www.skautskaenergie.cz.

 
 
Reklama