Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kde Skautská energie pomáhá?

Skautská energie dodává výhodnou elektřinu a plyn už do více než 26 000 českých domácností a firem. Svým ziskem pak financuje společensky prospěšné aktivity Junáka - českého skauta.

Zákazníci Skautské energie využívají jedny z nejnižších cen na trhu a zároveň nepřímo podporují užitečné projekty českých skautů. Sami přitom nezaplatí nic - za každou spotřebovanou kWh posílá Skautské energii 25 Kč přímo její dodavatel.

Příběh projektu

Na začátku šlo skautům o vlastní úspory za energie v klubovnách a základnách. Podařilo se však dojednat tak výhodné podmínky, že o ně mělo zájem stále více lidí. Nyní je služba k dispozici nejen všem jeho 70 000 členům, ale i široké veřejnosti. Projekt přináší užitečnou službu lidem a zároveň umožňuje financovat skautské aktivity z vlastních zdrojů.

Lepší tábory & moderní infosystém

Organizace s tak velkou tradicí s sebou nese obrovské know-how. Desítky let zkušeností a nápadů, které je důležité využít pro nové generace. Největší část zisků ze Skautské energie tedy plyne právě do efektivní výměny informací.

Vedoucí mohou lépe připravit tábory, ušetří čas při zajišťování administrativy, usnadní si komunikaci v týmu. K tomu jim má mimo jiné pomoci nově vznikající online znalostní báze a její doplňkové aplikace.

Zajímavější časopisy & efektivní podpora oddílů

Díky financím pro redakce také dostávají členové Junáka kvalitnější časopisy, kterých vychází celkem šest. Významnou měrou podporuje Skautská energie i údržbu a rozvoj skautského informačního systému SkautIS. Pomáhá například s registrací, dotacemi či technickou organizací táborů.

Přidejte se k nám ještě dnes na www.skautskaenergie.cz, ušetřete a podpořte skauty!

 
 
Reklama