Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete se Skautskou energií v době ekonomické recese

Až o 40 % nižší ceny energií oproti standardním velkým dodavatelům. S takovou nabídkou přichází za českými domácnostmi, malými firmami a obcemi neobvyklý zprostředkovatel – Junák – český skaut.

Pod značkou Skautská energie poskytuje jedny z bezkonkurenčně nejvýhodnějších dodávek elektřiny a plynu již na 25 000 odběrných míst a jeho tržní podíl mezi maloodběrateli patří v roce 2020 mezi nejrychleji rostoucí. Ze získaných prostředků pak financuje vydávání časopisů svým členům, podporu vzdělávání vedoucích a rozvoj informačních technologií ve skautingu. V budoucnu plánuje podporovat stavby a opravy kluboven.

Lepší tarif na jedno kliknutí

Nárůst odběratelů Skautské energie podporuje i snadná dostupnost služby. Stačí vyplněný kontakt na webu projektu a vyplněná on-line přihláška. “O vše ostatní se postaráme za naše zákazníky. Online komunikace nám umožňuje zařídit změnu dodavatele snadno a bez zbytečné administrativy,” vysvětluje Tomáš Slavík. “Díky rychle rostoucímu počtu zapojených subjektů můžeme do budoucna očekávat stále výhodnější tarify pro všechny,” dodává s tím, že ceny jsou vždy fixní a garantované na dva roky dopředu.

Obnovitelné zdroje: zelené a moderní

Letošní novinkou Skautské energie je nabídka elektřiny ze 100% z obnovitelných zdrojů. Každý zákazník se může rozhodnout, zda preferuje standardní elektřinu nebo tu, u které obdrží certifikát původu. Cena zelené skautské elektřiny bude jen o cca 3 % vyšší. “Jsme organizace založená na blízkém vztahu k přírodě a věříme, že možnost volby alternativních zdrojů uvítá velká část našich odběratelů,” říká Tomáš Slavík.

Více na www.skautskaenergie.cz.

 
 
Reklama