Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ČEZ Teplárenská, a. s. - Spolehlivý dodavatel tepla

Kdo jsme

Společnost ČEZ Teplárenská, a. s., je přední český dodavatel tepelné energie. Díky našim bohatým zkušenostem a profesionálnímu týmu můžeme zajistit kompletní dodávku tepla do vašeho objektu. Působíme v sedmi krajích ČR i v zahraničí a disponujeme více než 5 500 odběrnými místy. Vedle typických velkoodběratelů, jako jsou nemocnice, úřady, školy, podnikatelské objekty a průmyslové podniky, jsme i důležitým partnerem pro 106 000 domácností. Zázemí skupiny ČEZ činí naše dodávky spolehlivé, bez cenových výkyvů, vysoce komfortní a ekologické.

Výhodné ceny:

Neplatíte pořizovací ani provozní náklady, cena je regulovaná státem, minimální cenové výkyvy, platíte nižší sazbu DPH, neplatíte ekologickou daň.

Komfort:

Nemusíte pořizovat ani provozovat vlastní zařízení, bezobslužný provoz, maximální bezpečnost - teplo se vyrábí mimo místo spotřeby, možnost optimální dálkové regulace, klimatizace prostor, bezplatné poradenství.

Ekologie

Nulové exhalace v místě spotřeby, teplo vzniká efektivně společně s výrobou elektřiny, využíváme spalování biomasy, všechny elektrárny jsou odsířeny a splňují přísné ekologické a hygienické předpisy.

Spolehlivost

Výroba je jištěna náhradními zdroj, veškeré naše dodávky jsou pod dohledem profesionálů 24 hodin denně, naším hlavním palivovým zdrojem je domácí uhlí, dodávky uhlí jsou zajištěny dlouhodobými kontrakty.

Domácnosti

Školy

Nemocnice

Průmysl

Obce a města

Nebytové prostory

Distributoři

Poradenské služby

Dodáváme tepelnou energii do 36 míst v České republice.

 
 
Reklama