Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

2. ročník Zimní ekonomické akademie chystá pro studenty vysokých škol společnost E.ON

E.ON uspořádal 1. ročník Zimní ekonomické akademie letos v únoru. Do druhého ročníku, který proběhne od středy 12. do pátku 14. února 2025, se mohou studenti hlásit už nyní.


Své zkušenosti v rámci akademie předávali studentům odborníci z různých oddělení E.ONu

Zimní ekonomická akademie

Uzávěrka přihlášek je do 8. prosince 2024. Zimní ekonomická akademie je pro studenty plně hrazená a dostanou díky ní intenzivní vhled do struktury oddělení s ekonomickým zaměřením v celé skupině E.ON. Účastníci akademie také získají praktické informace z oblastí ekonomie, financí a dalších oborů. Zároveň mohou diskutovat s našimi manažery a dozvědí se něco navíc i z jejich osobních zkušeností a kariérních cest.

První ročník zimní akademie uspořádal E.ON na začátku letošního roku a absolvovalo ho patnáct studentů ekonomických vysokých škol z Brna, Zlína, Českých Budějovic, Jindřichova Hradce a Prahy.

Opakem Zimní ekonomické akademie je její letní varianta, která se koná o prázdninách pro studenty technických oborů a je zaměřena na energetiku. Kromě těchto akademií nabízí společnost E.ON studentům i spoustu jiných aktivit. Jsou to různé stipendijní a trainee programy, konzultace bakalářských a diplomových prací, ale i praxe a stáže.

Zájemci se mohou hlásit na www.eon.cz/kariera/zimni-ekonomicka-akademie.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama