Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dny teplárenství a energetiky 2020

Hlavní témata 26. ročníku Dnů teplárenství a energetiky, největší oborové konference v České republice s mezinárodní účastí.

  • Kdy: 28.4. – 29.4. 2020
  • Pořadatel: Teplárenské sdružení ČR, organizátor: Exponex s.r.o.
  • Kde: Kongresové, výstavní a společenské centrum ALDIS, Hradec Králové

26. ročník nejvýznamnější a největší konference v oboru teplárenství a energetiky v České republice představí novinky, inovace a témata, která významně ovlivňují současný trh s teplem a energií. Teplárenské sdružení, pořadatel akce, stanovil pro letošní ročník sedm hlavních témat: transformace teplárenství do roku 2030, využití biomasy v teplárenství, technika a technologie v teplárenství, uplatnění tepláren na trhu s elektřinou, odpady a jejich energetické využití, ekonomika a legislativa v teplárenství a péče o zákazníka.

Dny teplárenství a energetiky jsou odborným fórem pro zástupce tepláren, technologických firem, bytových družstev i představitelů měst a obcí. Dvoudenní konference vytváří platformu pro diskuzi významných odborníků, VIP osobností z oboru energetiky, teplárenství i dalších klíčových oblastí hospodářství a zástupců z ministerstev, asociací či vysokých škol. Kromě několika desítek odborných přednášek je součástí akce také doprovodná výstava a společenský večer v prostorách hotelu Tereziánský dvůr v Hradci Králové. Akce se každoročně účastní přes 1000 návštěvníků a hostů z České republiky i zahraničí.

Více na: www.dnytepen.cz


TEPLÁRENSKÉ SDRUŽENÍ České republiky
logo TEPLÁRENSKÉ SDRUŽENÍ České republiky

Zájmové sdružení právnických osob, jejichž činnost souvisí s problematikou výroby, rozvodu a spotřeby tepla, výrobou a montáží technologií pro teplárenství a projektování zařízení pro zásobování teplem. Členové Teplárenského sdružení ČR vyrábějí více než ...

 
 
Reklama