Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poradenství v programu Nová zelená úsporám ve společnosti PORSENNA o.p.s.

Společnost PORSENNA o.p.s. v rámci svých služeb pomohla klientům z programů Zelená úsporám a Nová zelená úsporám získat již více než 170 000 000 Kč. V roce 2018 došlo v tomto programu k významné změně

Poradenství v programu Nová zelená úsporám ve společnosti PORSENNA o.p.s.

Společnost PORSENNA o.p.s. v rámci svých služeb pomohla svým klientům z programů Zelená úsporám a Nová zelená úsporám získat již více než 170 000 000 Kč. Ročně se jedná přibližně o 100 spokojených klientů a průměrná výše dotace je 360 000 Kč. V roce 2018 došlo v programu Nová zelená úsporám k významné změně, díky čemuž se rozšířil okruh možných žadatelů o stavebníky provádějící rekonstrukci svépomocí, realizace venkovní stínící techniky, výměny starých kotlů za nové bez nutnosti zateplení objektu a také montáže fotovoltaických systémů zapojené v soustavě s tepelným čerpadlem.

V roce 2018 také získaly cenu dva projekty v soutěži ENERGY GLOBE AWARD, na nichž jsme se podíleli a jedním z nich je unikátní dům ze dřeva, hlíny a slámy, vytápěný dřevem, využívající fotovoltaiku a dešťovou vodu. Zajímavé je, že byl postaven svépomocí. Rádi bychom všechny zájemce o výstavbu a renovace domů pozvali na náš stánek na Veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV, který se koná 7. – 9. 2. 2019 ve veletržním areálu v Letňanech, kde Vás s možnostmi dotačních programů seznámíme osobně. Naleznete nás v hale 2, sektor 2A, v sousedství Centra pasivního domu.

Poradenství v programu Nová zelená úsporám představuje jen část našich služeb, dále nabízíme poradenství v oblasti energetické optimalizace projektů, realizace úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů energie a to pro fyzické osoby a firmy i pro města a obce. Rádi pomůžeme i Vám.


PORSENNA o.p.s.
logo PORSENNA o.p.s.

Přípravy projektů, ekonomické hodnocení, energetické audity a optimalizace v oblasti energetické účinnosti a obnovitelných zdrojů energie; energetické štítky budov; průkazy energetické náročnosti budov; optimalizace projektů do pasivního standardu dle ...

 
 
Reklama