Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PORSENNA o.p.s. pořádala mezinárodní seminář k dynamickému veřejnému osvětlení

První seminář k dynamickému veřejnému osvětlení s mezinárodní účastí úspěšně proběhl na konci listopadu v Plzni. Součástí byla prohlídka nově instalovaného osvětlení ve městě Sušice.

PORSENNA o.p.s. pořádala mezinárodní seminář k dynamickému veřejnému osvětlení

Ve dnech 29.11.-30.11.2018 uspořádala společnost PORSENNA o.p.s. mezinárodní seminář k dynamickému veřejnému osvětlení v rámci projektu Dynamic Light podpořeného z programu Interreg Central Europe.
Součástí semináře byla prohlídka Smart City Polygonu, který v Plzni - Bolevci provozuje společnost OMEXOM GA Energo a E.ON Česká republika.
Účastníci měli také možnost prohlídky nově instalovaného dynamického veřejného osvětlení ve městě Sušice.

Cílem projektu Dynamic Light je demonstrovat, jakým způsobem může město docílit energeticky úsporného veřejného osvětlení při zlepšení jeho kvality a snížení světelného znečištění.
PORSENNA o.p.s. dlouhodobě pomáhá městům hledat chytrá řešení v oblasti efektivního hospodaření s energií a aktuálně se také v některých městech podílí na přípravě koncepcí Smart City.


PORSENNA o.p.s.
logo PORSENNA o.p.s.

Přípravy projektů, ekonomické hodnocení, energetické audity a optimalizace v oblasti energetické účinnosti a obnovitelných zdrojů energie; energetické štítky budov; průkazy energetické náročnosti budov; optimalizace projektů do pasivního standardu dle ...

 
 
Reklama