Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž ekologických projektů E.ON Energy Globe prodlužuje přihlašování

Už jenom pár dní zbývá na přihlašování projektů do slavnostního 10. ročníku soutěže E.ON Energy Globe. Registrovat svůj projekt mohou jednotlivci, firmy i obce do 15. května. Vítěze čeká zasloužená publicita a hodnotné ceny od partnerů.

Projekty je nutné přihlásit nejpozději do 15. května 2018
Projekty je nutné přihlásit nejpozději do 15. května 2018

Soutěž E.ON Energy Globe dává příležitost ke zviditelnění všem chytrým projektům, jež mají pozitivní dopad na životní prostředí. Zapojila se do ní také mládež s projektem Rekola. Jedná se o bikesharing neboli systém veřejného sdílení kol. Můžete si vypůjčit růžové kolo, jezdit na něm neomezeně dlouho, a nakonec ho kdekoliv uzamknout. „Byli jsme příjemně překvapeni z druhého místa v tak prestižní soutěži. Potkali jsme spoustu úžasných lidí. Především díky E.ON Energy Globe jsme začali spolupracovat s naším dnešním partnerem Hello bank,“ komentuje copywriterka pro Rekola Magda Zicháčková. Dodává, že fungují v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Olomouci, Teplicích a nově i v Liberci. Od 1. května spouštějí službu též v Ostravě.

Všechny projekty, které mají smysl, si zaslouží pozornost. Proto se soutěž E.ON Energy Globe letos opět snaží o jejich zviditelnění a ocenění,“ říká Vladimíra Glaserová z organizačního týmu soutěže. Uspět je možné v šesti kategoriích – Obec, Mládež, Firma, Stavba, Nápad a Kutil. Jedná se o celosvětovou soutěž a celkový vítěz z každé země pojede reprezentovat svůj projekt do mezinárodního kola. Lidé mohou své projekty přihlašovat na webových stránkách soutěže až do 15. května.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama