Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejlepší projekty soutěže E.ON Energy Globe

Soutěž Energy Globe v Čechách slaví deset let, podívejte se, jaké projekty nejvíce bodovaly.

Soutěž Energy Globe v Čechách slaví deset let
Soutěž Energy Globe v Čechách slaví deset let

Udržitelnost, soběstačnost a nové přístupy nezatěžující životní prostředí jsou pojmy vyvolávající v současné době množství odborných i laických debat. Díky sílícímu povědomí o možných přístupech k trvale udržitelnému rozvoji vznikají nové ekologické projekty, které si zasluhují pozornost a dostatečné ocenění i u nás v České republice. Energy Globe je jednou z největších energetických soutěží prezentujících hodnotné inovativní environmentální projekty z celého světa široké veřejnosti. V Čechách inspiruje k lepšímu životu již desátým rokem, a to si zaslouží oslavit.

Co se týče ochrany životního prostředí, není malých projektů a každá snaha by se měla ocenit. K úspěchu a rozvoji však nesmí chybět ani dobrý podnikatelský plán, možnost rozvinutí využitých strategií v budoucích letech, a především širší dopad na celou společnost.

Odborná porota Energy Globe se soustředí především na projekty schopné ovlivnit a inspirovat ostatní talentované studenty či podnikatele, informovat o současných možnostech a motivovat veřejnost k o něco zelenějšímu přístupu k naší planetě. Za deset let fungování se do soutěže přihlásil nespočet nadšenců z řad stavitelů, podnikatelů, studentů či technologických vývojářů, ale jen hrstka z nich získala ocenění, finanční podporu a zaslouženou publicitu. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější z nich.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama