Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Strojírenský zkušební ústav členem vodíkové platformy

Letos máme v SZÚ mnoho změn. Významnou únorovou novinkou bylo naše zařazení do členské základny vodíkové platformy HYTEP.

Impluzem pro vstup byl náš dlouhodobý cíl zapojovat se do projektů a certifikací, při nichž jsou využívány příměsi s vodíkem. Vodík vnímáme jako velmi dynamicky se rozvíjející druh paliv, kterému patří budoucnost.

PROČ SZÚ + HYTEP?

Vážíme si toho, že jsme členy HYTEPu. Věříme, že naše spolupráce přinese oběma nám i HYTEPu lepší  informovanost a rozvoj vodíkového hospodářství v České republice.

Uzavíráme důležité koalice s partnery z tohoto oboru i na poli mezinárodní spolupráce našeho podniku, např. v Jižní Koreji. 

CO JE PLATFORMA HYTEP?

Platforma HYTEP vznikla v roce 2006 na popud Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a jejím cílem je rozvoj vodíkového hospodářství v České republice.


Strojírenský zkušební ústav, s.p.
logo Strojírenský zkušební ústav, s.p.

Jsme jednou z největších akreditovaných zkušebních a certifikačních organizací v České republice s širokou mezinárodní působností. Své služby nabízíme v oblastech posuzování shody výrobků, uvádění výrobků na trh, zkušebnictví, certifikace a odborného dohledu.

 
 
Reklama