Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Presnosť laserového zvárania: Prelomová metóda v spájaní materiálov

Na záver laserové zváranie predstavuje prielomový pokrok v zlučovacích technológiách. Vyskúšajte laserovú zváračku u nás alebo si ju požičajte ku Vám do výroby.

V oblasti moderního výrobního průmyslu je přesnost a efektivita nezbytná. Mezi širokým spektrem inovativních technik pro slučování materiálů se laserové svařování vyjímá jako jedna z předních metod. Tento revoluční proces využívá vysoce intenzivní paprsky světla ke spojování materiálů, nabízející pozoruhodnou přesnost a všestrannost v různých odvětvích průmyslu.

Kromě toho se všestrannost laserového svařování rozšiřuje i na jeho schopnost svařovat širokou škálu materiálů, včetně kovů, slitin, plastů a jiných druhů materiálů. Díky této flexibilitě se stává laserové svařování nepostradatelným nástrojem při výrobě, od detailních elektronických komponentů až po těžké strukturální prvky.

Jaké výhody vám přináší svařování laserem?

1. Vysoká rychlost svařování: 5-10 krát vyšší než tradiční TIG svařování,
2. Úspora nákladů: 70-80% úspora nákladů včetně nákladů na práci a energii.
3. Jednoduchá obsluha: Nepotřebujete zkušeného svářeče. Zaškolit se dá v podstatě kohokoli.
4. Perfektní svařovací výkon: Svařovací šev je velmi konzistentní, hladký, velmi malá deformace a vysoká pevnost.
5. Široké použití: Bodové svařování, stehové svařování, rohové svařování, svařování na tupo, svařování oblouků, úzké svary, hluboké svary, speciální svary pro profilované díly.
6. Malé nebo žádné následné zpracování: Nepotřebujete leštičku nebo brusku, výrazně šetříte práci, náklady a čas.
7. Proces svařování lze automatizovat: Automatický oscilační systém zaručuje automatické svařování a dokonalou kresbu svaru.

Více informací


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 
Reklama