Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podpora vzdělávání od E.ONu. Pro nové školy se zájmem o spolupráci je k dispozici speciální formulář

Společnost E.ON aktuálně spolupracuje s dvaceti středními a vysokými školami s elektrotechnickým nebo ekonomickým zaměřením. Řada jejich studentů pak najde v E.ONu i pracovní uplatnění.

Společnost E.ON spolupracuje aktuálně se 20 školami. Nyní spustila pro nové školy se zájmem o spolupráci speciální formulář
Společnost E.ON spolupracuje aktuálně se 20 školami. Nyní spustila pro nové školy se zájmem o spolupráci speciální formulář

Pro zástupce nových škol, kteří by měli zájem o spolupráci, společnost nyní spustila speciální formulář, díky němuž mohou E.ON napřímo kontaktovat.

Společnost E.ON dlouhodobě podporuje vzdělávání studentů a ročně do něj investuje přes 4 miliony korun. Se školami pravidelně jedná o aktivitách, které pomáhají studentům s přípravou na potenciální kariéru v rámci skupiny E.ON v České republice. Středoškolákům i vysokoškolákům nabízí různé stipendijní a trainee programy nebo konzultace bakalářských a diplomových prací. Zájemci mohou využít i řadu stáží a praxí, kde si vyzkouší teoretické informace ze školy v reálném pracovním prostředí.

Dále E.ON pomáhá školám formou technického vybavení i zapojením svých odborníků do výuky. A od letoška jde ještě dál. V září totiž distribuční společnost EG.D, která patří do skupiny E.ON, otevřela svou vlastní třídu se tříletým učebním oborem elektrikář silnoproud na Střední škole elektrotechnické a energetické v Sokolnicích u Brna. Od příštího školního roku pak stejnou třídu plánuje pro velký zájem otevřít i na dalších elektrotechnických školách v Třebíči a v Hluboké nad Vltavou.

Více informací


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama