Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LED trubice pro každou domácnost

S LED trubicemi se dá uspořit až 50 % na energiích, navíc tyto světelné zdroje vydrží v provozu několikanásobně déle.

Chcete si pořídit úsporné LED trubice, ale nenašli jste správnou barvu, velikost, svítivost nebo vhodné zapojení? Na našem e-shopu nebo v kamenných prodejnách K&V ELEKTRO si zaručeně vyberete mezi LED zářivkami o délce 60 cm, 120 cm nebo 150 cm od známých značek jako je Philips, McLED nebo OSRAM. Najdete u nás zboží dostupné pro každého. Nabízíme jak vysoce úsporné varianty v energetické třídě A nebo C, tak levnější alternativy produktu.

Vybírat můžete také podle způsobu zapojení, což většinou bývá přes elektromagnetickou tlumivku nebo přímé zapojení na 230 V, podle tvaru žárovky s paticí na jedné nebo na obou stranách a podle barvy světla. Pod kuchyňskou linku nebo do kanceláře se nejlépe hodí neutrální barva světla, protože je pod ním dobře vidět, do garáží apod. studená barva světla s namodralým podtónem nebo teplá barva světla např. na bar. Nejčastější wattáže jsou LED trubice s výkonem, který odpovídá náhradám 18 W, 36 W a 58 W za klasickou halogenovou zářivku.

LED trubice vyzařují světlo, které směřuje pod sebe. LED trubice s vyšším úhlem vyzařování se vyznačují světlem, které se rozprostírá více do prostoru a osvěcuje lépe své okolí. Chcete-li vybrat LED zářivkovou trubici, která vydává hodně světla, zaměřte se též na světelný tok. Čím vyšší bude světelný tok a počet lumenů, tím vyšší bude svítivost.

Více informací


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama