Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AMPER ENERGETIKA 2023 - odborný program a nejnovější trendy v oblasti energetiky

Doprovodný program veletrhu AMPER 2023 a nejnovější trendy v oblasti energetiky od mnoha významných vystavovatelů. To vše naživo a na jednom místě ve dnech 21. - 23. 3. v Brně!

Zveme vás na doprovodný program veletrhu AMPER 2023, který zahrnuje soubor konferencí, přednášek a školení na aktuální témata v oblasti energetiky. Návštěvníci veletrhu shlédnou také živé prezentace technologických novinek, inovací a pokrokových řešení desítek firem v oblasti výroby, distribuce a akumulace elektřiny přímo na veletrhu. Vystavovatelé představí i komplexní řešení FV systémů a nejnovější modely transformátorů a inovací v rozváděčové technice.

AMPER je největším veletrhem v oblasti elektrotechniky, elektroniky, energetiky, automatizace a digitalizace, ale i osvětlení a zabezpečení v České republice i na Slovensku.

29. ročník veletrhu se uskuteční v termínu od 21. - 23. 3. 2023 na brněnském Výstavišti. Veletrhu AMPER 2023 se zúčastní 400 vystavujících společností z 23 zemí světa. Akce každoročně mapuje nejnovější technologické trendy a ukazuje budoucí směr v elektro i ICT průmyslu.

Více informací


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama