Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EKOTERM bude s HARDWARIO digitalizovat kotelny

HARDWARIO pomůže firmě EKOTERM s implementací IoT technologií ve spravovaných kotelnách a výměnících. Výrazně vylepší kvalitu nabízených služeb pomocí vzdáleného monitoringu a ovládání kotelen.

HARDWARIO pomůže firmě EKOTERM s implementací IoT technologií ve spravovaných kotelnách a výměnících. Cílem je výrazně vylepšit kvalitu nabízených služeb pomocí vzdáleného monitoringu a ovládání technologií kotelen a výrazně zjednodušit servisní práce.

„V naší správě máme stovky kotelen a výměníkových stanic po celém Česku a jejich počet nám rychle narůstá. Je to zejména díky našemu prozákaznickému a inovativnímu přístupu k celému oboru. Věříme, že připojení technologií kotelen k internetu věcí přinese zákazníkům úspory, přispěje životnímu prostředí a zásadně se zvýší efektivita práce, kvalita našich služeb a zároveň budeme schopni rychleji reagovat na mimořádné události. Jsme také přesvědčeni, že podmínkou úspěšné implementace IoT do našich produktů je spolupráce se spolehlivým partnerem, který dokáže uspokojit naše potřeby a pomůže nám s dodávkou hardware, konektivity i integrace s naším unikátním cloudovým dohledovým systémem. A takovým partnerem je pro nás bezesporu HARDWARIO,“ uvádí Petr Kuhn, technický ředitel společnosti.

EKOTERM

EKOTERM je firma s více než 30 lety zkušeností v oboru dodávek tepla, správy, provozu, výstavby a rekonstrukcí kotelen i výměníkových stanic. Provozuje stovky kotelen v bytových domech i firmách. Nově se zaměřuje i na hybridní kotelny s fotovoltaikou a tepelnými čerpadly. Veškeré provozované technologie od kotelen až po chladicí a vzduchotechnická zařízení monitoruje 24 hodin denně 7 dní v týdnu unikátní cloudový dohledový systém.

Více informací


EKOTERM - SERVIS s.r.o.
logo EKOTERM - SERVIS s.r.o.

Ekoterm zajišťuje dodávku tepla, správu a provoz výměníkových stanic, také topenářské práce včetně rekonstrukce a výstavby plynových kotelen a výměníkových stanic. Servis kotlů, revize kotelny, školení obsluhy.

 
 
Reklama