Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vypínače a zásuvky PRESTIGE v nové kolekci

Nová kolekce zásuvek a vypínačů PRESTIGE je přesně taková, jakou využijete v moderních i klasických interiérech. Zásuvky i vypínače můžete mezi sebou sladit nebo využít kontrastu. Výběr je jen na vás.

Vypínače a zásuvky pro každý interiér

Máte moderní interiér? Pak můžete nechat vypínače a zásuvky dominovat a zvolit je v kontrastní barvě se zdí. Vznikne tak výrazný prvek, který ale skvěle zapadne i do minimalistického interiéru. Zásuvky a vypínače PRESTIGE od dodavatele Tympol Plus jsou k dostání v bílé a černé barvě. Pro klasické interiéry doporučujeme zvolit vypínače a zásuvky tón v tónu se zdí.

Z nabídky vypínačů a zásuvek Prestige si vybere každý

Vypínače můžete zvolit jednopólové, sériové, střídavé, dvojité střídavé, křížové, jako tlačítkový ovladač nebo žaluziový ovladač. Zásuvky buď jednoduché nebo dvojnásobné, které je možné zakoupit i s přepěťovou ochranou. Zásuvky PRESTIGE jsou na výběr i hermetické. Speciální zásuvky v této kolekci najdete také - například zásuvka datová nebo RTV koncová nebo RTV + satelit.

Neváhejte a vdechněte svému interiéru nový život. Změnou zásuvek a vypínačů docílíte úplně nové atmosféry v místnosti.

Vypínače a zásuvky


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama