Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Yello hlavním partnerem mezinárodního filmového festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack festival 2022

Již tento čtvrtek vypukne v Poděbradech našlapaný Soundtrack festival 2022. Pořádnou porci energie mu jako nový hlavní partner dodá značka Yello. Mezi hlavní taháky letošního ročníku patří James Bond: Skyfall in Concert, Tros Discotequos nebo pohádka Lotrando a Zubejda.

Již sedmý ročník festivalu proběhne tradičně v lázeňském městě Poděbrady na konci prázdnin – od 25. do 28. srpna. Zahajovací koncert velkolepě odstartuje stálice české swingové scény Jiří Ševčík & Pirate Swing Band se svou swingovou crossoverovou poctou filmu. Milovníci pohádek si přijdou na své v pátek vpodvečer při velkoformátové projekci tradiční české pohádky Lotrando a Zubejda, kterou doprovodí živě provedený soundtrack Jaroslava Uhlíře. Následně návštěvníky rozpálí Tros Discotequos – Vojtěch Dyk, Jakub Prachař a Jan Maxián. Vrcholem festivalu bude velkolepá projekce jedné z nejslavnějších Bondovek s Danielem Craigem Skyfall in Concert se soundtrackem v podání Filharmonie Hradec Králové.

„Jsme velmi poctěni, že jako hlavní partner se může značka Yello poprvé představit a podílet na tomto úspěšném mezinárodním festivalu filmové hudby a multimédií, který vždy přináší největší hvězdy filmového hudebního průmyslu. Již téměř deset let zajišťujeme desítkám tisíc zákazníků elektřinu a plyn. Vyrážíme za nimi do regionů a naše energie se nyní nesmazatelně vtiskne i do Soundtrack festivalu,“ sděluje Michal Kulig, ředitel společnosti Yello v České republice. Po celé čtyři dny bude značka Yello na místě a součástí projekce na zámku bude i její nový TV spot, ve kterém komunikuje své vybrané benefity pro odběratele energií.

Během konání festivalu ožije centrum města pestrým doprovodným programem, který bude tradičně pro všechny návštěvníky zdarma. Těšit se mohou na koncerty, filmové projekce, výstavy a prezentace partnerů. Slavnostní zakončení festivalu proběhne v neděli 28. srpna v 15 hodin v centrálním lázeňském parku. Koncertní představení Kryštof Marek: Night Is Waiting bude přístupné zdarma pro všechny návštěvníky festivalu.


Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 
Reklama