Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

O chill out na letním festivalu HRADY CZ se postará Yello, oficiální partner této jedinečné kulturní akce

Už za necelé tři týdny vypukne 17. ročník letního putovního festivalu HRADY CZ. A u toho nemůže chybět Yello. Jako přední alternativní dodavatel energií v České republice si společnost s organizátory opět plácla a stala se oficiálním partnerem kulturního festivalu, který zavítá na osm českých a moravských kulturních památek.

Yello festivalu dodá extra žlutý nakopávač, v chilloutové zóně dopřeje účastníkům potřebný relax a prostřednictvím odpočinkových aktivit také možnost dobít energii.


Společnost Yello se stala již potřetí oficiálním partnerem putovního kulturního festivalu HRADY CZ. Na místě bude vždy speciální žlutý promotým Yello, který bude budovat povědomí o značce, prezentovat nabídku služeb (dodávky elektřiny a plynu) a navazovat komunikaci s cílovou skupinou a potenciálními zákazníky.

„Od samého začátku našeho fungování, tedy už před deseti lety, nám záleží na tom, abychom byli spotřebitelům nablízku. Tedy abychom s nimi byli v kontaktu, a proto za nimi vyjíždíme do regionů. Poprvé jsme se festivalu HRADY CZ jako partneři účastnili v roce 2019 a následně v roce 2021,“ říká ke spolupráci Michal Kulig, ředitel společnosti Yello v České republice. Ročník 2020 byl z pandemických důvodů zrušen a ten loňský částečně omezen. Proto je velmi potěšující, že letos je zpět v plném rozsahu.

„Partnerství se značkou Yello nás těší, jelikož celému našemu projektu dodává patřičnou šťávu. Společnost je pevně zakotvená v regionech, kde spočívá i těžiště našeho festivalu. Společně jsme přežili covid-19 a věříme, že se v této spolupráci přehoupneme i přes obtíže dnešní doby,“ uvádí ke spolupráci Michal Šesták, ředitel festivalu HRADY CZ.

Osm regionů, osm kulturních památek
Festival má zastávky na osmi hradech po celém Česku. Startuje 15.–16. 7. 2022 na Točníku a přes Kunětickou horu (22.–23. 7. 2022), Švihov (29.–30. 7. 2022), Rožmberk nad Vltavou (5.–6. 8. 2022), Veveří (12.–13. 8. 2022), Hradec nad Moravicí (19.–20. 8. 2022) a Bouzov (26.–27. 8. 2022) doputuje na Bezděz, kde 2.–3. 9. 2022 skončí. Značka Yello bude vidět ve všech osmi lokalitách.

Hudební festivaly jsou populární a hojně navštěvované. Jejich program je postaven na vystoupení špiček české hudební scény. „Návštěvníci na nich zažijí spoustu zábavy a muziky a také navážou nejedno přátelství. K účasti samozřejmě patří hodně fyzického vypětí při tancování, postávání i popíjení a také hodně ‚zvuku‘. A tak na každém takovém festivalu fanoušci ocení, že mohou na chvíli zavítat do oázy klidu. Místa, kde není hluk ani shon, místa, kde se dá v klidu posedět, odpočinout a dobít energii. A právě to jim chceme zprostředkovat,“ dodává Michal Kulig.

Návštěvníci zažijí energii chytré změny
Přestože hudba se každý rok mění, chill out zůstává. Tým hostesek se bude o návštěvníky akce skvěle starat a zvát je do žluté oázy klidu, kde budou mít k dispozici plážová lehátka, vaky Fatboy a polštáře, ale třeba i deky, které se budou hodit při nepříznivém počasí. Rodiče s dětmi jistě uvítají možnost zahrát si různé hry nebo malovat. Pro návštěvníky budou na stánku připraveny také dárky – sluchátka Otík, zázvorový žlutý nakopávač značky FreshOnly a také špunty do uší.


Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 
Reklama