Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář DEKSOFT - NZÚ 2021-2030 a Energetická náročnost budov

Nově vypsaný program NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM na období 2021 až 2030 představí host ze SFŽP. Odpoledne bude webinář zaměřen na spotřebu energie - přehled systémů a ukázka v programu ENERGETIKA

Dne 21. 9. 2021 byly představeny závazné pokyny dotačního programu Nová zelená úsporám 2021+ a od 12. 10. 2021 bude spuštěn příjem žádostí. Proto DEKSOFT do svého webináře zajistil speciálního hosta - bude jím pan Ing. Zbyněk Drbal ze SFŽP (ředitel Odboru řízení a podpory programů). Představí podrobnosti tohoto dotačního programu a bude připraven odpovídat na dotazy účastníků webináře.

Do odpoledního bloku je zařazen přehled systémů na spotřebu energie, jako je chlazení, vlhčení, odvlhčení, VZT, atd.. Teorii představí pan Ing. Miloš Lain, Ph.D. z ČVUT a praktickou ukázku zavedení těchto systémů do programu ENERGETIKA ukáže pan Ing. Martin Varga z DEKSOFT.

Webinář se bude konat ve středu 13. 10. 2021 od 9h do 15h a je zařazen do akcí celoživotního vzdělávání (číslo akce 190 v ENEX), přidělený počet kreditů je 3.

Přihlásit se na webinář s názvem „Energetické výpočty - Část II. - Spotřeba energie a NZÚ 2021+“


DEKPROJEKT s.r.o.
logo DEKPROJEKT s.r.o.

Provádíme specializované projekty stavebních konstrukcí, expertní a znalecké posudky staveb, návrhy konstrukcí z pohledu stavební fyziky, energetické výpočty, akreditovaná měření a diagnostiku staveb, certifikaci staveb BREEAM a LEED, rozpočty.

 
 
Reklama