Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klik, smlouva, klik, přeletět ke Kolibříkovi energie je možné online

Zní to složitě, ale opak je pravdou. Elektronický komunikační systém neboli eKS, to je způsob, jak se snadno a z pohodlí domova přihlásit do projektů Kolibříka energie, nového dodavatele energií.

Stačí otevřít internetové stránky www.kolibrik-energie.cz, najít ikonu eKS a klikat, číst, klikat, rozmýšlet, nahrát smlouvu, klikat a nakonec se usmát.

V této složité kovidové době je fajn nedělat věci složitější než jsou. Změnit dodavatele energií a přejít ke Kolibříkovi může náš zákazník v podstatě sám, jen prostřednictvím obrazovky počítače. Vše je v systému vysvětleno co nejjednodušeji a tak se po dokončení vyplňování budete spokojeně usmívat,” vyjádřila se projektová manažerka Kolibříka energie Lucie Matulová s tím, že jde o chytré a moderní online prostředí.

Syn může připravit změnu dodavatele rodičům

Elektronický komunikační systém může využít každý, kdo je alespoň průměrným uživatelem internetu a dokáže se orientovat v online světě. „Systém je primárně určen pro majitele odběrného místa, ale aktuálně pracujeme i na tom, aby díky vzdálenému podpisu mohl formulář připravit například syn pro svoje rodiče,” přiblížila Lucie Matulová.

Formulář vývojáři Kolibříka energie sestavili do jednotlivých přehledných kroků, kde podle svého vyúčtování může klient jednoduše vyplnit potřebné náležitosti. Elektronický komunikační systém umožňuje nahrávání smluv, faktur nebo občanských průkazů. „EKS je dnes již běžnou záležitostí, ale vyvinout ho uživatelsky přívětivý chce roky zkušeností, a těmi disponujeme,” uzavřela projektová manažerka Kolibříka energie.

 
 
Reklama