Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ulehčete si život

Méně servisních výjezdů, odpovědi na otázky uživatelů, data pro řešení záruk, lehká nabídka rozšiřujících služeb a produktů pro stávající zákazníky.

Od našeho působení jako dodavatele TZB technologií jsme se vždy potýkali s řešením záruk a servisů našich instalací. V dosti případech jsme při servisním výjezdu zjistili, že se jedná pouze o záležitosti spojené s nastavením systému, v těch závažných jsme ne vždy mohli přenést zodpovědnost za poruchy na výrobce či dodavatele. Díky tomu jsme si od roku 2014 začali budovat vlastní vzdálený dohled a posléze i vlastní produktové řady výrobků. Vzdálený dohled nám umožnil sbírat historická data, na dálku optimalizovat chod zařízení, řešit požadavky uživatelů po telefonu bez nutnosti výjezdu, aktualizovat nové funkce do zařízení, při problémech diagnostikovat o jakou část systému se jedná a vyslat tak technika s danou specializací a náhradním dílem, také nám odpadl strach z toho, že nově provedená instalace přestane po našem odjezdu fungovat.
Díky tomu jsme stále vylepšovali náš vzdálený dohled, přidávali možnosti nahrávání příloh, fotek a předávacích protokolů k instalaci. Rozšířili jsme ho i možnost vést historii servisů a uživatelských požadavků tak, aby jakýkoli technik vždy věděl co se v minulosti na dané instalaci řešilo a co uživatel vyžadoval. V neposlední řadě jsme začali přidávat nástroje pro hlubší diagnostiku spotřeby a výroby zařízení a porovnaní mezi instalacemi.

Letošní rok jsme se rozhodli transformovat náš vzdálený dohled do projektu onlinewatt.com a umožnit tak jiným instalačním firmám a výrobcům využívat jeho služeb. Nyní je možnost pro všechny zájemce formovat tento projekt dle jejich požadavků. V případě zájmu pište na info@onlinewatt.com
SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 
Reklama