Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní energie

Jasně daná výkupní cena za přebytky fotovoltaických elektráren a bez omezení množství dodané energie. S garancí toho, že i odebraná energie z distribuční sítě bude pocházet jen z obnovitelných zdrojů.

Spojení tarifů elektřiny s vlastní technologií výroby a uskladnění jsou naším prvním krokem k hlubšímu propojení s energetickým trhem a podporou distribuční sítě. V tuto chvíli může zákazník získat jasně danou výkupní cenu za kWh dodanou do distribuční sítě, o proti tarifům virtuálních baterií tak neplatí za tuto službu poplatky, ani není omezen výkonem či energií, kterou do sítě může dodat/prodat. Díky technologiím firmy SunnyCold má uživatel možnost vyrábět a skladovat vlastní vyrobenou elektřinu, tu nadále akumulovat tepelným čerpadlem do tepla či chladu. Tarify od Nano Energies poskytují pevnou výkupní cenu a garantují dodávky z obnovitelných zdrojů. Díky tomuto spojení vyrábíte vlastní elektřinu a při jejím nedostatku nikdy neodebíráte z distribuční sítě elektřinu vyrobenou pomocí spalování tuhých paliv. Více informací a poptávkový formulář naleznete na webu ModerniEnergie.cz.
Pracujeme na tom, aby uživatelé našich tarifů do budoucna nevydělávali jen na prodeji kWh, ale i měsíčním platem na službách podpory distribuční sítě řízeným odběrem či dodávkou dle její potřeby.
SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 
Reklama