Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius představí na veletrhu Intersolar 2018 řešení pro propojování sektorů

Obchodní jednotka Fronius Solar Energy předvede pestré portfolio svých inovativních řešení na předním světovém odborném veletrhu solárního hospodářství Intersolar, který se koná ve dnech 20. až 22 června 2018 v Mnichově.

Společnost Fronius na veletrhu Intersolar 2018
Společnost Fronius na veletrhu Intersolar 2018

U nově koncipovaného veletržního stánku 310 v hale B2 odborníci na propojování sektorů představí aplikační scénáře související s fotovoltaikou, teplem, mobilitou a ukládáním energie.

Úspěšné propojování sektorů tepla, elektřiny a mobility je předpokladem realizace vize společnosti Fronius 24 hodin slunce1. „Propojování sektorů už není hudbou budoucnosti. Na veletrhu Intersolar ukážeme různé příklady využití v domácnostech i komerční oblasti. Například zařízení Fronius Ohmpilot, které prostřednictvím přípravy teplé vody nejen maximalizuje vlastní spotřebu, ale je také jednoduchým řešení pro ukládání energie,“ prozrazuje Martin Hackl z vedení obchodní jednotky Solar Energy, Fronius International GmbH. Společnost Fronius navíc bude podrobně informovat o možnostech začlenění komponent jiných výrobců, např. topných tyčí nebo tepelných čerpadel.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama