Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bohemia Energy ceny energií zvyšovat nebude

Skupina Bohemia Energy, která v současnosti dodává energie více než 1,1 milionu zákazníkům, zachová v České republice ceny elektřiny a plynu pro příští rok na stávající úrovni.

Zdroj: Fotolia.com
Zdroj: Fotolia.com

Zákazníci skupiny, do které patří největší alternativní dodavatel energií v ČR Bohemia Energy entity, tak budou mít i v roce 2018 jedny z nejvýhodnějších cen. U některých produktů mohou ušetřit ročně i více než jednu zálohovou platbu.

Naše strategie je, abychom zákazníkům nabídli vždy levnější cenu než jejich dominantní dodavatel a zachovali cenovou výhodu. Ačkoli ceny energií na burze rostou, zákazníci naší skupiny budou mít jedny z nejlepších cen i v příštím roce. To je zejména díky naší silné pozici a strategickým nákupním rozhodnutím na velkoobchodních trzích,“ říká Jiří Písařík, jednatel Bohemia Energy, a dodává: „Úspory se u ceníkových produktů pohybují od stokorun až do tisíců korun ročně podle velikosti spotřeby a zvoleného produktu. S některými produkty dokáží naši zákazníci ušetřit i více než jednu zálohovou platbu za energie ročně.

Kromě klasických ceníků si velmi dobře vede stále více zákazníky oceňovaná dodávka energií za velkoobchodní ceny s názvem Energie A++. U zemního plynu hledá konkurenta těžko a u elektřiny prokázala, že dokáže odolávat i takovým výkyvům na trhu, které se za poslední rok odehrály. Navíc je ideálním řešením pro rodinné domy s fotovoltaickými elektrárnami s výkupem přebytků v režimu Bonus S-POWER.

Ačkoli je cena hlavním motivátorem pro změnu dodavatele, Bohemia Energy se zaměřuje i na rozvoj dalších služeb. V rámci svého energetického poradenství pomáhá zákazníkům nejen s identifikací úspor, ale i s realizací úsporných opatření, včetně jejich financování. Mezi další služby patří například i nabídka komplexního řešení pro domácnosti, které si chtějí pořídit solární elektrárnu. „Zde se významně odlišujeme od konkurence v tom, že jako jediní vykupujeme přebytky elektřiny za velkoobchodní ceny a zákazníka zbavujeme veškeré administrativní zátěže,“ uvádí Jiří Písařík a doplňuje: „Komplexní řešení, která zákazníkům šetří peníze i čas a zároveň zvyšují jejich komfort, je směr, o kterém jsme přesvědčeni, že je správný.

 
 
Reklama