Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máte rádi technologické novinky?

Troufnete si uvádět na trh zajímavé technologické řešení v oblasti úspory tepla a elektřiny a chcete být součástí jedinečného obchodního modelu? OnSite Power hledá regionálního zástupce pro Prahu a Středočeský kraj.

OnSite Power je společnost zabývající se výstavbou a provozem nezávislých zdrojů elektřiny a tepla. Tyto zdroje instalujeme do objektů našich zákazníků na naše náklady. Čím více zákazník šetří tím větší je i profit pro nás – motivace naše a našich zákazníků jsou shodné, což je na tom, co děláme, to nejhezčí.

Aktuálně hledáme regionálního zástupce pro Prahu a Středočeský kraj.

Výsledkem vaší práce bude podepsaná smlouva s majitelem objektu, kde my zainvestujeme a nainstalujeme „mikroelektrárnu“, která klientovi zajistí úsporu nákladů a částečnou energetickou nezávislost. Unikátnost řešení spočívá v tom, že zákazník nemusí investovat vlastní prostředky a konkurence na trhu je minimální. Našimi klienty jsou například hotely, bazény, sportoviště, průmyslové podniky a další.

Troufnete si uvádět na trh jedinečné technologické řešení v oblasti úspory tepla a elektřiny? Souhlasíte, že jen vytrvalý obchodník vyhrává? Nejste „kancelářská krysa“ a baví vás práce v terénu? Máte za sebou prokazatelné výsledky, které můžeme ověřit?

Pokud ANO, pak jste to Vy, koho hledáme! Je pro nás důležitější nadšení pro obor než praxe v obchodu!

Více informací

Jak kogenerace funguje a proč je efektivní?
Jak kogenerace funguje a proč je efektivní?
 
 
Reklama