Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Portál Firemnielektrina.cz pomáhá získávat lepší výkupní cenu elektřiny i výrobcům elektřiny

V rámci rozšíření nabídky služeb nabízí portál firemnielektrina.cz stanovení férové ceny nejen spotřebitelům a obchodníkům, ale nově nabízíme ocenění také pro výrobce elektřiny z OZE.

Každý rok výrobci elektřiny z obnovitelných zdrojů stojí před zásadním ekonomickým otazníkem, jakým způsobem a za jaké ceny prodat vyrobenou elektřinu. Do dnešního dne neměli výrobci jednoduchou možnost, jak si ověřit nabízené cenové podmínky, tudíž se vystavovali značnému riziku prodeje elektřiny za nižší ceny, než by bylo možné.
Na všechny tyto otázky si nyní výrobci mohou jednoduše odpovědět s použitím služby firemnielektrina.cz, která ocení výrobní diagram elektřiny způsobem obvyklým mezi obchodníky a plně ho zobrazí výrobci. Ten tak bude mít přehled jaká je skutečná hodnota vyrobené elektřiny a jaké jsou celkové přirážky (např. náklady na odchylku a provizi obchodníka).
Ať již se rozhodujete mezi povinným výkupem nebo zeleným bonusem či jen vyjednáváte výkup na nepodporovaný zdroj elektřiny, Firemnielektrina.cz Vám nabízí informaci, jakou má hodnotu Vaše vyrobená elektřina, a jaká by měla být férová cena elektřiny od obchodníka.

Firemnielektrina.cz přináší podporu výrobcům, kdy ocení vyrobenou elektřinu a orientačně posoudí náklady obchodníka na výkup elektřiny podle velikosti a typu zdroje. Takto výrobce zjistí, jaká je férová cena vykoupené elektřiny a jaké přirážky si účtuje obchodník, když porovná obdržené nabídky s naším oceněním, zároveň zjistí, jak velkou marži si pro sebe nechává obchodník.

 
 
Reklama