Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Eaton představuje systém skladování energie Advancion® společnosti AES Energy Storage

Společnost Eaton informovala o dostupnosti bateriového úložiště energie AES Advancion® jako centrální součásti jejich integrovaných síťových systémů skladování energie pro podporu řízení stability sítě a infrastrukturu.


Společnost Eaton, která se zabývá řízením elektrické energie, bude dodávat systémy pro skladování energie Advancion na klíč, poskytovat podporu a zajišťovat dlouhodobý provoz v oblasti veřejné infrastruktury, průmyslovým a velkým komerčním zákazníkům, nezávislým výrobcům elektrické energie a provozovatelům napájecích systémů zpočátku ve střední a východní Evropě, Skandinávii, Spojeném království a v několika zemích v Africe včetně Jižní Afriky a Maroka.

Eaton také úzce spolupracuje se společností AES Energy Storage za účelem začlenění dodatečných produktů společnosti Eaton do konceptu systému Advancion a pro poskytnutí certifikovaných komponent Advancion jako jsou patentované technologie pro přeměnu energie.

Systém Advancion společnosti AES Energy Storage je nejosvědčenějším řešením skladování energie na trhu. Nejnovější verze Advancion 4, která byla uvedena v listopadu 2015, disponuje kompaktním provedením, optimalizovanou konstrukcí a patentovaným distribuovaným systémem řízení, díky kterému mohou zákazníci maximalizovat tržby, snížit provozní náklady a splnit nejvyšší požadavky na spolehlivost systému.

John Zahurancik, prezident společnosti AES Energy Storage, uvádí: „Řešení Advancion obsahuje zkušenosti získané za desetiletí návrhů a instalací největších síťových systémů skladování energie a více než 30 let poskytování služeb zákazníkům v oblasti energií. Systém Advancion dodává díky osvědčené platformě a architektuře přidanou hodnotu již od prvního dne a bude dlouhodobě plnit potřeby uživatele.“

Pro více informací nás kontaktuje na EnergyStorage@Eaton.com. Chcete-li se dozvědět více o společnosti Eaton, navštivte www.eaton.cz.
 
 
Reklama