Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šroubujeme ceny dolů. Šroubujte s námi!

Šroubujeme ceny dolů hned 2x! Přinášíme dvě výhody najednou: tradičně se snažíme mít výhodné ceny energie spojené s kvalitními službami a k tomu tentokrát připojujeme i 6 LED žárovek značky OSRAM v hodnotě 1 100 Kč.

Máte tedy šanci šetřit za energie a ještě navíc spotřebovat méně elektřiny. To je pěkná Yello nabídka. Třešničkou na dortu je, že po dobu trvání smlouvy u Yello vám vyměníme porouchané LED žárovky za nové!

Možná se ptáte, proč jsme vybrali zrovna OSRAM. Je to snadné, v poslední době je trh zaplaven levnými a často nekvalitními LED žárovkami. My jsme vám chtěli nabídnout osvědčenou značku, za kterou se nemusíme stydět. Sami těmto LED žárovkám věříme natolik, že se nebojíme porouchané kousky vyměnit. OSRAM je německá společnost, která patří ke špičce v oboru LED technologií a jejíž kořeny sahají do roku 1919.


Taková sada 6 LED žárovek OSRAM dokáže uspořit oproti běžným žárovkám až 3 000 korun ročně, k tomu navíc můžete získat další výhody v rámci Dobré rady a Yello Active.


Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 
Reklama