Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Příznivci teplárenství se letos opět sjedou do Hradce Králové

22. ročník tradiční konference Dny teplárenství a energetiky se uskuteční ve dnech 26. a 27. dubna opět v Hradci Králové. Připraven je bohatý doprovodný program a společenský večer se slavnostním vyhlášením Projektů roku.

Energetičtí odborníci i zástupci měst a obcí nebo bytových družstev budou diskutovat o budoucnosti teplárenství v rychle se měnící energetice.

„Situace ve světové energetice je rok od roku turbulentnější, do toho v EU vstupují nejrůznější politické cíle a zbožná přání a je stále těžší se v tom chaosu vyznat. Teplárenství však pro svůj rozvoj potřebuje pevné body, o které by se mohlo opřít. Budeme je společně hledat,“ řekl Mirek Topolánek, předseda výkonné rady Teplárenského sdružení České republiky.

  • Je snižování emisí pro teplárenství hrozbou, nebo příležitostí? Co čekat od připravované legislativy EU?
  • Jak bude vypadat nový design trhu s elektřinou? Jaké jsou nové trendy v teplárenských technologiích?
  • Podaří se v ČR nastartovat transformaci odpadového hospodářství, nebo zůstane rájem skládek? Co přinese posunutí limitů těžby uhlí na lomu Bílina?
  • Dokáže teplárenství obstát v konkurenci s jinými způsoby vytápění, a co pro to musí udělat?

Na tyto a další otázky se pokusí odpovědět zahraniční hosté, zástupci Teplárenského sdružení ČR, vrcholového managementu teplárenských společností i zástupci státní správy a další odborníci.

Aktuální informace o akci naleznou zájemci na stránkách www.dnytepen.cz.


TEPLÁRENSKÉ SDRUŽENÍ České republiky
logo TEPLÁRENSKÉ SDRUŽENÍ České republiky

Zájmové sdružení právnických osob, jejichž činnost souvisí s problematikou výroby, rozvodu a spotřeby tepla, výrobou a montáží technologií pro teplárenství a projektování zařízení pro zásobování teplem. Členové Teplárenského sdružení ČR vyrábějí více než ...

 
 
Reklama