Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spočítejte si úsporu pro Váš konkrétní odběr el. energie

Znáte svoji spotřebu elektřiny? Zadejte ji v naší kalkulačce a uvidíte výpočet úspory pro Váš konkrétní odběr. Při uzavření smlouvy s Yello je možné se kdykoliv rozhodnout odejít a po třech měsících jste volní.

Nabízíme ceníky elektřiny pro domácnosti Yello Single nebo Yello Double. Zároveň Vám garantujeme, že ceny nezměníme alespoň 12 měsíců od uzavření smlouvy. Naše produkty dodáváme automaticky s online portálem Moje Yello a elektronickou fakturou.

Yello Single

Proč mít dvě ceny za elektřinu, jednu pro denní proud a jednu pro noční. Můžete mít pouze jednu. Nevěříte? My jsme to spočítali a ušetříte. Ať už používáte elektřinu k topení, ohřevu vody, vaření nebo svícení.

Yello Double

Jste zvyklí sledovat, kdy odebíráte noční proud a v této době prát, žehlit nebo vařit? Pak je pro Vás tarif, který nabízí cenu pro denní a cenu pro noční proud. Využijte možnost snížit výdaje za elektřinu tím, že budete více využívat elektrické spotřeby v době odběru levného proudu.



Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 
Reklama