Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co vám poskytne měření a analýza stlačeného vzduchu?

Pokud máme přehled o celkové spotřebě výrobního závodu, jsme schopni navrhnout optimální nový zdroj s ohledem na co nejvyšší efektivitu a spolehlivost výroby stlačeného vzduchu.

Tím lze ušetřit i statisíce korun ročně a vyvarovat se případným problémům s předimenzovaným či naopak poddimenzovaným zdrojem vzduchu.

Nabízíme nejmodernější technologii měření spotřeby stlačeného vzduchu:
  • Jsme schopni měřit zároveň průtok vzduchu rychlostní sondou, tlak v systému a elektrickou spotřebu až osmi instalovaných kompresorů současně.
  • Výstupem je padesátistránkový protokol s kompletní analýzou stávajícího stavu a se simulací navrhovaného stavu.
  • Jako zákazník získáte přesné údaje o tom, kolik vzduchu vyrábíte, kolik vás jeho výroba stojí a kolik můžete ušetřit náklady instalací například kompresoru s plynulou regulací.

Cena měření je v závislosti na rozsahu, místě měření a doby jeho trvání už od 2.000 Kč. Zpracujeme Vám nabídku na vhodné řešení výroby a úpravy stlačeného vzduchu pro Váš provoz včetně přehledu výhod a kalkulace úspor na provozních nákladech vynaložených na stlačený vzduch. V případě realizace nové kompresorové stanice naší firmou bude poplatek za měření odečten z kupní ceny zařízení (měření bude zdarma).

Kontaktujte nás a ušetřete finanční prostředky!

Ukázka výsledného protokolu: Navržení vhodných kompresorů jako zdroj stlačeného vzduchu
Ukázka výsledného protokolu: Navržení vhodných kompresorů jako zdroj stlačeného vzduchu
 
 
Reklama