Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens na veletrhu Hannover Messe 2016

Společnost Siemens se již tradičně zúčastní nejvýznamnějšího světového průmyslového veletrhu Hannover Messe, který se koná od 25. do 29. dubna 2016. Stánek o rozloze 3 500 m2 se bude nacházet v hale č. 9.

Přehled celého portfolia společnosti nabídne pod heslem „Ingenuity for life – budování digitálního podniku“. Návštěvníci se seznámí s nejnovějšími produkty a řešeními Siemens pro elektrifikaci, automatizaci a digitalizaci. Společnost představí řadu inovací z oblastí distribuce energie, automatizace, technologie pohonů i průmyslového softwaru.

Na řadě praktických příkladů Siemens zákazníkům ukáže, jak mohou využít propojení skutečného a virtuálního světa. Ústředním bodem letošní výstavy budou proto interaktivní kostky:

  • „Energie pro průmysl“
  • „Aditivní výroba“
  • „Automobilový průmysl“
  • „Vlákna pro průmysl“
Návštěvníkům nabídnou grafickou ilustraci vybraných témat a umožní jim si řadu věcí prakticky vyzkoušet.

Vedle hlavního stánku v hale č. 9, bude Siemens také zastoupen na veletrhu energetických systémů a mobility „Energy“ v hale č. 27. Na tomto stánku společnost představuje svá řešení decentralizovaných dodávek energie a integrovaného hospodaření s energií.



Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama