Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ABB na veletrhu AMPER 2016 - Technické a technologické inovace

Společnost ABB, přední světový dodavatel technologií pro energetiku a automatizaci, vás zve k návštěvě svých stánků na veletrhu AMPER 2016, který proběhne ve dnech 15.–18. března 2016 na brněnském výstavišti.

Novinkám z divize Procesní automatizace je vyhrazen stánek v hale V 5.14, v hale P 4.11 návštěvníkům představí produkty a technologie divize Automatizace výroby a pohony, Elektrotechnické výrobky a Energetika.

ABB umožňuje zákazníkům ze sféry výroby a distribuce energií, průmyslu, dopravy a infrastruktury zlepšit jejich výkonnost při současném snížení dopadu na životní prostředí. V České republice působí v osmi lokalitách, má zde sedm výrobních závodů, čtyři centra pro výzkum a vývoj a komplexní technický servis.
Tak jako v předešlých rocích, ani letos nebude ABB chybět na doprovodných akcích veletrhu, ať již to budou konference Smart city v praxi či Perspektivy e-mobility, Fórum automatizace nebo seminář nazvaný Údržba a diagnostika elektrických zařízení.

Divize Energetika

Jako v ostatních oblastech moderních technologií je i v případě řízení a chránění rozvoden elektrické energie patrný posun z analogového přenosu informací na digitální přenos využívající komunikační technologie. ABB portfolio v oblasti digitálních rozvoden zahrnuje „state-of-the-art“ komunikační řešení a produkty na úrovních procesu, pole a celé rozvodny.


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama