Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ÚOHS schválil Bohemia Energy koupi Europe Easy Energy

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže schválil 21. prosince společnosti Bohemia Energy, největšímu alternativnímu dodavateli energií v Česku, nákup 100% podílu v Europe Easy Energy, která se tak stává dceřinou společností a zároveň čtvrtým členem energetické skupiny Bohemia Energy.

Europe Easy Energy je zavedenou úspěšnou značkou alternativního dodavatele na domácím energetickém trhu, který své zákazníky oslovuje a hledá především prostřednictvím internetu. Online způsob získávání zákazníků vnímáme jako velmi perspektivní, který vhodným způsobem doplňuje prodejní aktivity skupiny Bohemia Energy, a proto tuto značku zachováme jako samostatnou a i v budoucnu ji budeme profilovat tímto směrem,“ říká Jiří Písařík, jednatel Bohemia Energy.

Europe Easy Energy měla k 30. listopadu letošního roku podle statistik operátora trhu společnosti OTE, a. s., celkem 45 887 zákazníků, přičemž 27 030 dodávala elektřinu a 18 857 plyn. Na Slovensku, kde působí stejně jako v České republice už od roku 2011, dodává energie necelé tisícovce zákazníků.

 
 
Reklama