Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost ELIMON a.s. spustila nové internetové stránky

Společnost ELIMON a.s., jeden z nejlevnějších alternativních dodavatelů energií, zásadním způsobem inovovala svoji prezentaci na poli on-line médií.

Na adrese www.elimon.cz spustila novou verzi webových stránek. Ty nyní přinášejí atraktivní design a snadnou orientaci pro uživatele.

Nové internetové stránky prošly kompletní proměnou zahrnující jak novou grafiku, tak zcela novou strukturu. „Díky rostoucímu počtu našich nových spokojených zákazníků se mění nároky na internetové stránky, proto bylo hlavním cílem nové stránky co nejvíce zjednodušit a zpřehlednit. Věřím, že na nových stránkách naši zákazníci a návštěvníci naleznou snadno a rychle všechny informace, které potřebují“, uvedl projektový manažer společnosti ELIMON a.s. Ing. Roman Pauer.

Hlavní stránka je nově rozčleněna do několika hlavních částí, z nichž nejdůležitější je kalkulačka úspor. Novinkou je také přehledné zpracování nejčastějších otázek zákazníků, spolu s možností snadného kontaktování společnosti či zjištění aktuálních novinek. Prostřednictvím internetových stránek mají také zákazníci přístup ke svému účtu, ve kterém mohou jednoduše z pohodlí domova spravovat své zákaznické účty.

Internetové stránky jsou nově také optimalizovány nejen pro všechny hlavní webové prohlížeče, ale též pro mobilní telefony a tablety.


ELIMON a.s.
logo ELIMON a.s.

Od roku 2004 dodáváme levný plyn a levnou elektřinu do domácností i firem po celé České republice. Klademe velký důraz na spokojenost svých zákazníků a ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. Snažíme se být pro vás především partnerem, na kterého ...

 
 
Reklama