Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENRA SERVICES letos zlevnila plyn už po třetí

K 1. listopadu 2015 vydala ENRA SERVICES nový ceník plynu. U tarifních produktů FIX24 a eFIX24 dodavatel opět přistoupil ke snížení cen, a to v letošním roce už po třetí.

Ke změně ceny dochází jak v komoditě (plyn), tak ve výši stálého měsíčního platu. Výsledkem je zlevnění téměř ve všech odběrových pásmech kromě nejnižší spotřeby do 1,04 MWh (plyn pouze k vaření). Naopak nejvýraznější úspora se projeví v pásmu 7,56-15 MWh (vytápění), a to až 12 procent. Ceníky se navíc zjednodušují - u FIXovaných produktů mohou nyní zákazníci v celé České republice odebírat plyn za jednotnou cenu napříč všemi pásmy spotřeby. S levným plynem ENRA SERVICES tak lze ušetřit při vytápění úsporného rodinného domku se spotřebou 15 MWh/rok až 30 procent ve srovnání s cenou dominantního dodavatele ve většině krajů ČR. Porovnání nezahrnuje úředně stanovenou cenu za distribuci, která je u všech dodavatelů stejná, a je vypočteno z cen platných k 1.11.2015 včetně DPH pro území v působnosti RWE.

Individuální úsporu každému zákazníkovi spočítá srovnávací kalkulačka plynu, kde je zveřejněn také nový ceník plynu, nebo pracovníci společnosti na zákaznické lince a v zákaznických kancelářích.

 
 
Reklama