Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

3 energetické akce za zvýhodněnou cenu – akční nabídka

B.I.D. services pořádá 3 akce: Novela energetického zákona a zákona o podporovaných zdrojích, Perspektiva fosilních paliv ve střední Evropě a 24. Emission Trading a vy sami si můžete zvolit které si zkombinujete pro slevu.

3 energetické akce v listopadu a prosinci 2015

  • 5. 11. 2015 Konference Perspektiva fosilních paliv ve střední Evropě
    Nejbližší akcí je o využívání a budoucnosti fosilních paliv – ropy, uhlí a zejména plynu, jejich místě na energetickém trhu, vývoji a očekávání cen.
    Vystupují významní představitelé české i zahraniční energetiky: Pavel Janeček, CEO, Pražská plynárenská a.s., Rostislav Ňukovič, CEO, Eustream, SR, Jiří Pöpperl, Ph.D., před. předst., Sokolovská uhelná, a.s., Hamead Ahrary, ředitel pro SE, Wingas Holding GmbH, SRN , Michael Gonchar, President, Centre for Global Studies, Kiev, Ukraine, Ján Klepáč, výkonný ředitel, Slovenský plynárenský a naftový zväz, Jan Nehoda, místopředseda, ERÚ a další
  • 3.12.2015 Konference 24. Emission Trading
    24.pokračování konference Emission Tranding je již naší tradiční, dvakrát ročně, konanou akcí – i tentokrát se účastníci dozvědí nejnovější informace o aktuální situaci v obchodování s emisními povolenkami.
  • 10.12.2015 Seminář Novela energetického zákona a zákona o podporovaných zdrojích – pravidla trhu s elektřinou a plynem a další sekundární legislativa.
    Pokračujeme v sérii seminářů k nové energetické legislativě – tentokrát nabízíme podrobný výklad právě připravované sekundární legislativy k novelizovanému energetickému zákonu a zákonu o POZE – pravidla trhu s elektřinou a plynem a další prováděcí předpisy, které vstoupí v platnost už od 1.1.2016!

3 akční balíčky za zvýhodněnou cenu

Zajímá-li Vás více akcí najednou, nabízíme Vám 3 akční balíčky za zvýhodněnou cenu:
  • Konference Perspektiva fosilních paliv ve střední Evropě + seminář Novela energetického zákona a zákona o POZE – sekundární legislativa za akční cenu 7.700 Kč + DPH (namísto ceny 10.650 Kč)
  • Konference Perspektiva fosilních paliv ve střední Evropě + konference Emission Trading za akční cenu 8300 Kč + DPH (namísto ceny 11.350 Kč)
  • Všechny 3 zmíněné akce za 10.990 Kč + DPH (namísto ceny 14.550 Kč)
 
 
Reklama