Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seriál věnovaný energetickému managementu

Energetika podniků a firem je aktuální téma a to nejen s ohledem na současnou legislativu. Přečtěte si na našem Enectiva blogu naše postřehy přímo z terénu dle jednotlivých oblastí podnikání.

Cílem našeho seriálu je na základě našich zkušeností upozornit na klíčové věci, kterými by se různé skupiny firem měly zabývat v oblasti zvyšování energetické efektivity. Při naší práci, kdy instalujeme systémy energetického monitoringu a taktéž provádíme energetické audity či implementujeme systémy řízení ISO 50001, se setkáváme s mnoha neduhy. Na našem blogu se chceme podělit o tyto naše zkušenosti získané v terénu. Leckdy se Vám může zdát, že ačkoli jsou články vždy z různých oblastí, ve výsledku jsou si podobné. To z důvodu, že celá oblast energetického managementu a energetické efektivity vychází v konečném důsledku ze stejných principů, které jsou pouze aplikovány na různé oblasti.

Články nejsou nijak dlouhé a je nám zřejmé, že v nich nepůjde nalézt odpovědi na všechny Vaše otázky. Každý článek je však zakončen nabídkou, která je směřována na všechny čtenáře, umožňující se kdykoli na nás obrátit v případě dotazů či jiných požadavků. Věříme, že i čtenářům TZB-info budou tyto naše zkušenosti užitečné a přispějeme k posunu vnímání energetické náročnosti v České Republice.

 
 
Reklama