Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plyníci (společnost Czech Energy s r.o.) otevřou zákaznickou pobočku

Současným trendem je poskytovat zákaznickou péči v kamenných pobočkách. Počet dodavatelů poskytujících tyto služby neustále roste. Kamennými pobočkami se nyní nechlubí jen místně dominantní dodavatelé, ale také řada nových, alternativních dodavatelů.

Společnost Czech Energy s.r.o., která se dlouhodobě věnuje instalacím plynových kotelen, začala prodávat zemní plyn teprve v loňském roce. Řadí se k dodavatelům s nejnižšími cenami, jejich obchodní podmínky jsou transparentní, bez chytáků.

Dodavatel sídlí v Jablonci nad Nisou a také tam, v sídle společnosti, otevírá od 1.9.2015 první zákaznické středisko. Otevírací doba je pro začátek stanovena pouze na dva dny v týdnu, na pondělí a na středu, od 9 do 15 hodin. V zákaznickém středisku lze např. sjednat smlouvu, či vyřídit ostatní náležitosti týkající se dodávek zemního plynu.

Zákaznická střediska v sídlech společností mají například Centropol, Bohemia Energy, Fonergy, Akcenta, EP Energy Trading a mnoho dalších. Některé společnosti budují síť poboček, jako například Armex, Gas International, Europe Easy Energy, RWE. Jiné se snaží zajišťovat prodej pouze prostřednictví reklamy v médiích, obchodních zástupců, nebo po internetu, důsledně bez tradiční zákaznické péče. Jsou jimi například Amper Market, e Yello CZ.

 
 
Reklama