Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E.ON nově spolupracuje s pojišťovnou Kooperativa

Pojišťovna Kooperativa, nabízí zákazníkům E.ON výrazné slevy na pojištění. Domácnosti například ušetří 30 % na pojištění domácnosti, bytu nebo rodinného domu a odpovědnosti občanů.

Společnost E.ON se dlouhodobě řadí mezi dodavatele energií s největším množstvím výhod, slev či jiných bonusů, které její zákazníci využívají zdarma. „Naším hlavním cílem je spokojený zákazník, kterému se snažíme vedle spolehlivé dodávky energií usnadnit také každodenní osobní a pracovní život. Sleva z majetkového pojištění pro domácnosti a podnikatele je zajímavá také tím, že ji nabízíme ve spolupráci s druhou největší pojišťovnou u nás,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí společnosti E.ON.

Výše slevy na majetkové pojištění pro zákazníky E.ON činí 30 % u domácností a 20 % u podnikatelů. Sleva se v obou případech týká nově uzavřených pojistných smluv – u domácností jde o pojištění domácnosti, bytu, rodinného domu nebo rekreačních objektů, zahrnuta je i odpovědnost občanů. Podnikatelé si mohou pojistit majetek a vlastní odpovědnost z podnikání.

Partnerství se společností E.ON zapadá jednoznačně do naší strategie rozvíjet spolupráci se silnými a prestižními firmami, které jsou špičkou ve svém oboru,“ říká ke spolupráci Jiří Vančura, ředitel agentury Jižní Čechy a Vysočina ve společnosti Kooperativa. „Z prvních zkušeností již víme, že zákazníci společnosti E.ON mají největší zájem o pojištění domácnosti a rodinného domu – tedy pojištění majetku,“ dodává. Výše úspory se u tohoto pojištění můžeme pohybovat od několika stovek až po tisíce korun ročně.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama