Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Změna ceny elektřiny, zemního plynu a Všeobecných obchodních podmínek s účinností od 1. 1. 2015

Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás informovat, že s účinností od 1. 1. 2015 vydáváme nové ceníky pro sdružené služby dodávky elektřiny a sdružené služby dodávky zemního plynu.

S radostí Vám oznamujeme, že jsme pro Vás zajistili levnější cenu silové elektřiny než v roce letošním, a to v průměru o 7,42 % pro domácnosti a o 8,40 % pro firemní zákazníky. Již se nemusíte bát otočit kohoutkem topení na plno, jelikož se ceny elektřiny v nejpoužívanějších sazbách snížily až o neuvěřitelných 15,75 %. Dobrou zprávu máme i pro ty, kteří ve svých odběrných místech využívají plyn. Cena o 1,20 % nižší v pásmu „Ohřev vody“ a o 55,56 % nižší platba za rezervovanou kapacitu u větších odběrů Vám zaručí finanční úsporu oproti jiným dodavatelům.

V cenících jsou již zohledněny tzv. regulované ceny na rok 2015, které vydal Energetický regulační úřad formou Cenového rozhodnutí, a které jsou závazné pro všechny účastníky trhu s energiemi. Tyto nové ceníky nabývají účinnosti dne 1. 1. 2015 a od 1. 12. 2014 budou k dispozici na našich webových stránkách.

Dále jsme pro Vás připravili přehlednější, vstřícnější a srozumitelnější Všeobecné obchodní podmínky účinné od 1. 1. 2015, které budou zveřejněny na našich webových stránkách dne 1. 12. 2014. Současně s nimi bude uveřejněna i informace o hlavních změnách, které byly provedeny oproti předchozím účinným obchodním podmínkám.

V souladu s ustanovením §11a odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., Zákon o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon) Vás informujeme o možnosti odstoupení od smlouvy v případě nesouhlasu s vydanými změnami, a to nejpozději do deseti dnů před dnem účinnosti změny obchodních podmínek.

Chtěli bychom Vás ubezpečit, že i nadále budeme patřit k nejlevnějším dodavatelům elektřiny a plynu. Nové ceny jsme stanovili s ohledem na tuto skutečnost.

Děkujeme Vám za Vaši dosavadní důvěru a věříme, že ji budeme mít i v následujícím roce.

 
 
Reklama