Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vadí vám vysoké ceny elektřiny? Vyrobte si ji sami!

Společnost OnSite Power vám nainstaluje mikroelektrárnu do vaší budovy zdarma. Ze zemního plynu vám vyrobí levné teplo a elektřinu přímo ve vaší kotelně. Proč je zadarmo?

Proč je zadarmo?

Mikroelektrárna ve stávající kotelně

Elektrárna se instaluje, jako další zdroj tepla a elektřiny k vašemu kotli. Jde vlastně o kogenerační jednotku na zemní plyn, která dodává teplo a elektřinu za příznivé ceny. Veškeré teplo, které se vyprodukuje, se spotřebuje přímo v objektu, stejně jako část elektřiny. Přebytečná elektřina se prodá do distribuční sítě.

Mikroelektrárna k dálkovému vytápění

Elektrárnu můžete provozovat současně s centrální dodávkou tepla. Co nestačí vytopit elektrárna, doplní centrální dodávka tepla. V tomto případě se dá Elektrárna umístit do libovolného prostoru ideálně ve sklepě domu. Jde vlastně o kogenerační jednotku na zemní plyn, která dodává teplo a elektřinu za příznivé ceny a ušetří náklady za drahé dálkové vytápění.


Mikroelektrárna v nové či rekonstruované kotelně

Projektujete novou kotelnu nebo hned celý objekt? Spojte se s námi a my Vám ukážeme jak optimalizovat investiční náklady pomocí instalace elektrárny do objektu. Ze zemního plynu tak bez investic vyrobíte cenově příznivou elektrickou energii a teplo.

 
 
Reklama