Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zákazníci Pražské plynárenské si od května zařídí na poštách plyn levnější o 11 %

Již od května, tedy o měsíc dříve než se původně předpokládalo, si mohou zákazníci Pražské plynárenské vyřídit dodávku zemního plynu levnějšího o 11% i prostřednictvím všech pražských poboček České pošty.

Původně plánovala Pražská plynárenská nabízet tento nový cenový produkt (platný od 1. května) nejdříve prostřednictvím svých obchodních kanceláří a prostřednictvím zmíněných poboček pošty až o měsíc později (v červnu). Nakonec se jí ale, ve spolupráci s Českou poštou, podařilo vše urychlit a původní termín zkrátit o měsíc.

Ze strany zákazníků zaznamenala Pražská plynárenská prakticky ihned po zveřejnění nabídky levnějšího plynu obrovský zájem. Maximálně se tak snaží umožnit vyřízení nezbytné související administrativy z hlediska zákazníků co nejednodušším způsobem. Příslušné formuláře budou k dispozici v rámci pražských poboček pošty v typických žlutých stojanech společnosti a zákazníci je po vyplnění mohou podávat u příslušných přepážek zdarma.

Zemní plyn levnější o 11 % budou mít od 1. května na tři roky k dispozici všechny domácnosti a maloodběratelé odebírající zemní plyn od Pražské plynárenské. Podmínkou je tříleté prodloužení smlouvy týkající se dodávky plynu. Například majitel běžného rodinného domu může díky slevě ročně ušetřit kolem 2500 korun, vlastník vícegeneračního domu až 3500 korun.

Nabídka je k dispozici pro všechny zákazníky Pražské plynárenské, tedy i ty, kteří aktuálně čerpají jiný její cenový produkt, ale novou nabídku společnosti shledají atraktivnější. Původně čerpaný produkt bude v rámci prodloužení smlouvy nahrazen a ukončen.

Podrobné informace
 
 
Reklama