Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zařiďte si levnější plyn ještě před začátkem topné sezóny

Zahajte nadcházející topnou sezónu s levnějším dodavatelem plynu, kterého snadno vyberete na Ušetřeno.cz. Změnit dodavatele může ze zákona každý a každý tak má možnost ušetřit i tisíce korun měsíčně.

Přemýšlet o tom, kolik zase protopíme v nadcházejících chladných měsících, se v půlce léta může zdát jako dosti předčasné. Někomu to dokonce může připadat jako trochu zlomyslná snaha pokazit si slunečné dny zbytečnými starostmi. Ve skutečnosti je ale léto dobrým časem, kdy se v klidu podívat na předchozí spotřebu plynu a promyslet si, kde a jak by se dalo uspořit. Největší spotřeba totiž přichází právě až s topnou sezónou, která pro většinu občanů začíná nejdříve v říjnu. Pokud se tedy pro změnu rozhodneme v létě, zbývá dostatek času změnu zařídit a do další topné sezóny vstoupíme již s levnějším dodavatelem.

Nejsnazší způsob, jak najít levnějšího dodavatele plynu během pár minut, je využití chytrého nástroje kalkulačka plynu na portálu Ušetřeno.cz, který pro Vás porovná, kolik oproti svému stávajícímu dodavateli zaplatíte u jiných dodavatelů plynu. Podle toho si můžete vybrat nového dodavatele a změnu přes portál rovnou objednat. Portál za Vás změnu bezplatně vyřídí a následně pro Vás bude sledovat vývoj cen a informovat Vás o možnostech dalších úspor. Proč tedy zbytečně vyhazovat peníze, když to jde i levněji?


Ušetřeno.cz
logo Ušetřeno.cz

Portál Ušetřeno.cz porovnává produkty a služby a pomáhá tak šetřit čas i peníze. Jen u nás naleznete nejvýhodnější nabídky dodavatelů plynu, elektřiny a poskytovatelů hypoték, půjček či mobilních tarifů a internetu.

 
 
Reklama