Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENRA SERVICES zlevnila produkty s garancí ceny

S produkty eFIX36, FIX36 si zákazník zafixuje výhodnou cenu plynu na 36 měsíců.

K 1. prosinci 2016 vydala společnost ENRA SERVICES nový ceník plynu pro produkty eFIX36 a FIX36. Pokud si zákazník zvolí první z nich pro vytápění rodinného domku, při modelové spotřebě 30 MWh ušetří ve srovnání se standardním produktem dominantního dodavatelem na většině území ČR 10 tisíc korun ročně.

Úspora se však nebude vztahovat pouze na jeden rok. Tarifní produkty eFIX36 a FIX36 garantují sjednanou cenu po dobu 36 měsíců od zahájení dodávky plynu. Poté se zákazník nemusí obávat automatického prodloužení smlouvy, ale s jinými cenovými podmínkami. U ENRA SERVICES přejde v tomto případě smlouva na produkt s dobou neurčitou, a pokud se zákazník rozhodne ji vypovědět, může tak učinit kdykoliv.

Nový ceník plynu ENRA SERVICES nenabízí pouze produkt, který patří v současné době k cenově nejvýhodnějším na trhu, ale také bezstarostné období 3 let, kdy se zákazník nemusí obávat výkyvů cen na trhu. Konkrétní úsporu spočítá kalkulačka na www.enra.cz, nebo pracovníci firmy na zákaznické lince a v zákaznických kancelářích.

 
 
Reklama