Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Buďte vidět a prezentujte se na souboru jarních průmyslových veletrhů v Praze

V termínu 21. – 23. dubna 2015 se bude opět konat veletrh FOR ENERGO, který je navíc nově velmi vhodně doplněn o veletrhy orientované na obory strojírenské technologie, povrchové úpravy, automatizace a technologie svařování a lepení. Hlavním cílem organizátora veletrhů je vytvořit jedno místo pro setkání odborníků z těchto oborů a zároveň nabídnout jedno místo pro představení novinek a trendů z jednotlivých oblastí v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Proč se účastnit veletrhu v Praze

Potenciální vystavovatelé mají nově příležitost se prezentovat na souboru 5 veletrhů. Primárním cílem organizátora je vytvořit jedno místo pro setkávání odborníků z průmyslových oblastí a pro prezentaci všech průmyslových výrobků, technologií a služeb. Jednotliví vystavovatelé jistě bezesporu ocení velmi vstřícnou cenovou politiku, se kterou přichází organizátor těchto veletrhů. Velkou pozornost klade organizátor i na propagaci vystavujících firem, může nabídnout klasickou podporu v podobě PR článků, až po propagaci na webových stránkách, využití mobilních aplikací a také možnosti zviditelnění pomocí billboardů za exkluzivní ceny. Navíc Praha je již tradičně místem setkání špičkových odborníků, obchodníků a představitelů veřejné správy. Tomuto faktu také přispívá, že je areál PVA EXPO PRAHA výborně dopravně dostupný nejen pro návštěvníky, ale také pro vystavovatele. Nachází se na konečné stanici metra, má ideální napojení na dálnici a obchvaty hlavního města, včetně parkoviště v areálu a dalšího odstaveného parkoviště v blízkosti.

Cenová politika organizátora, bonusy

Organizátor přichází s velmi vstřícnou a příznivou cenou za výstavní plochu, od 1 600 Kč/m². Prezentace objemných strojů je velmi nákladnou záležitostí, i to se rozhodl organizátor zohlednit a připravil pro vystavovatele speciální cenovou nabídku. Nezanedbatelným bonusem je také libovolný počet čestných vstupenek zdarma, v tištěné nebo elektronické podobě.

Odbornost garantují

Na přípravách a organizaci veletrhů, včetně odborného doprovodného programu, se podílí řada významných odborných garantů, např. Asociace designérů UVU ČR, Asociace inovačního podnikání ČR, Cech brusičů a výrobců nástrojů, Česká metrologická společnost, Česká společnost pro povrchové úpravy, Česká společnost strojírenské technologie, České vysoké učení technické – Fakulta strojní, Českomoravská společnost pro automatizaci, Český svaz vědeckotechnických společností, Elektrotechnický svaz český, Inženýrská akademie ČR, Sdružení podnikatelů a živnostníků ČR, Strojírenský zkušební ústav, Technologické centrum AV ČR, Úřad průmyslového vlastnictví a řada dalších.

První náhled do řad vystavovatelů

V současné době je přihlášena řada významných firem. Představí se například APX Technologie Sp. z o.o., působící ve dvou oborech: prodej CNC obráběcích strojů a upínacích systémů, nástrojů pro frézovací centra a další CNC stroje, TDZ Turn s.r.o. jež je specializovaným dodavatelem vertikálních a horizontálních soustruhů a to především vertikálních soustruhů série VLC. RIVETEC s.r.o., zabývající se vývojem, výrobou a prodejem profesionálního nýtovacího nářadí a jednoúčelových automatizovaných strojů a výrobních linek. Společnost Mitutoyo Česko s.r.o., která je globálním vůdcem v oblasti metrologie. JIŘÍ ŠTĚPÁNEK – INDEVA ČR, SK, s výhradním zastoupením značky INDEVA která je světovou jedničkou v navrhování nejmodernějších řešení pro manipulaci s materiály. KASYS s.r.o., jež má pevné místo v oblasti skladových a archivačních systémů a jehož základním stavebním prvkem jsou automatizované systémy Hänel Rotomat a Lean-Lift. WANZL spol. s r.o., významný výrobce transportních prostředků pro logistiku a průmysl. NOTUS – POWERSONIC s.r.o., zabývající se vývojem, výrobou a prodejem ultrazvukové techniky, určené především k čištění a odmašťování.

Dále se představí například společnost ABB s.r.o., Elektro-Praga, která je jedním z největších výrobců domovního elektroinstalačního materiálu, ENIKA CZ s.r.o., jeden z nejvýznamnějších výrobců systémů bezdrátového ovládání s vlastní vývojovou základnou, HAKEL spol. s r.o., který se řadí mezi přední výrobce svodičů, OMNITRON s.r.o., zajišťující dodávku kvalitních baterií, akumulátorů a elektronických komponent včetně souvisejících služeb, či VUMS-POWERPRAG s.r.o., nabízející napájecí zdroje a měniče.

Areál PVA EXPO PRAHA prošel za poslední 2 roky řadou změn

Tou nejvýznamnější bylo bezesporu vybudování nových hal 3 a 4 o celkové ploše 8 200 m2, které jsou vybaveny moderním plynovým vytápěním s cirkulací teplého vzduchu, normovaným osvětlením a nejmodernějšími prvky protipožární ochrany. Nosné ocelové rámy jsou dimenzovány na přetížení až 100 kg na 1 metr délky a umožňují tak bezproblémové zavěšování různých konstrukcí podle potřeb vystavovatelů. Obě haly jsou propojeny vstupní halou o rozloze 1 600 m2. Rekonstrukcí také prošly odpočinkové zóny, kavárny, restaurace, toalety a technické zázemí areálu. V areálu PVA EXPO PRAHA se začátkem roku 2015 plánuje kolaudace nového konferenčního sálu, který má kapacitu cca 600 osob, umožňující realizaci velkých konferencí či dalších aktivit. Stávající konferenční prostory prošly také nezbytnou rekonstrukcí a nabízí prostory: 2 sály s kapacitou 45 osob a 1 sál o kapacitě 120 osob. Samozřejmě v případě zájmu je také možné postavit mobilní sály.