Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejlepší čas, kdy si můžete zafixovat výhodné ceny plynu

U cen plynu pro příští období zatím analytici odhadují spíše stagnaci či mírný růst než skokové změny směrem nahoru, situace se však může změnit.

Nyní je proto vhodná doba, kdy můžete uzavřít smlouvu na dodávky plynu s fixací na několik let. Budete tak mít jistotu, že budete odebírat plyn za současné ceny, které jsou na dlouhodobém minimu.

ENRA SERVICES nabízí produkty s garantovanou cenou na 24 nebo 36 měsíců. Pokud plynem nejen vaříte, ale také vytápíte, nejvíce ušetříte s produktem eFIX36. Stále stejnou cenu budete platit 3 roky, a ve srovnání se standardním produktem dominantního dodavatele ve vašem regionu ročně ušetříte při modelové spotřebě přes 8,5 tisíce korun. Navíc se nemusíte obávat případného nárůstu vašich nákladů – podle některých prognóz se nárůstu cen nevyhne ani plyn.

Pokud chcete zjistit, kolik při garantované ceně ročně ušetříte ve svém konkrétním rodinném domku či firmě, stačí využít srovnávací kalkulačku plynu, nebo se obrátit na naši Zákaznickou linku. Úsporu vám spočteme a vysvětlíme další výhody, které vám firma ENRA SERVICES jako váš dodavatel levného plynu může nabídnout. Naše obchodní podmínky a smlouvy jsou férové a když si nás zvolíte jako dodavatele, vždy budete vědět, do čeho „jdete“.

 
 
Reklama