Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komplexní a efektivní řešení topení a energetického hospodářství

Chcete uspořit náklady na energie? Společnost KOOR pro vás komplexně vyhodnotí vaše energetické hospodářství, navrhne a zrealizuje efektivní energeticky úsporná řešení jak v oblasti tepelné, tak i elektrické energie.

Společnost KOOR se zabývá komplexními energetickými službami
Společnost KOOR se zabývá komplexními energetickými službami

Mnoha spokojeným zákazníkům jsme bez jejich vlastní vstupní investice nainstalovali moderní efektivní zdroj tepla s dálkovým dohledem.

Společnost KOOR se zabývá komplexními energetickými službami. Našim zákazníkům garantujeme finanční úsporu. Projekty mohou být řešeny jak formou dodávky na klíč, tak službou, ale nejčastěji formou dodávky tepla.

Poskytujeme komplexní služby od zpracování projektu přes technickou realizaci, instalaci kvalitních technologií až po správu zdroje tepla, centrální dispečink a nonstop online monitorovací systém.

Při realizaci projektu metodou EPC (Energy Performance Contracting)

  • zanalyzujeme stav energetického hospodářství,
  • navrhneme účinná opatření vedoucí ke zvýšení efektivnosti a snížení nákladů.

Realizací a optimalizací provozu zdrojů tepla a dalších součástí energetického hospodářství dosahujeme běžně úspory až 25 % ročních nákladů. Jsme schopni navrhované úspory garantovat a v případě jejich nedosažení klientovi zaplatíme rozdíl mezi navrhovanou a dosaženou úsporou. Zároveň nabízíme možnost financování projektu až do výšky 100 %.

 
 
Reklama