Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S ENRA SERVICES máte v kapse přes 8 tisíc ročně

Vývoj ceny plynu v příštím roce je sice zatím veličinou neznámou, ale doby, kdy energie výrazně zlevňovaly, jsou nenávratně pryč.

Neočekávaným změnám ve vašich plánovaných nákladech za plyn se můžete vyhnout, když si zvolíte tarifní produkt s fixací ceny plynu na několik let.

ENRA SERVICES vám u produktu eFIX36 garantuje neměnnou cenu za plyn 36 měsíců. Pokud například bydlíte v rodinném domku a plyn používáte také k vytápění, u průměrné roční spotřeby 30 MWh každý rok ušetříte přes 8 500 korun ve srovnání se standardním produktem dominantního dodavatele v regionu. Za tři roky bude vaše úspora činit více než 25 000 Kč – a to už může být základ pro hezkou rodinnou dovolenou! Po 36 měsících se pak sami rozhodnete, co dál: dodavatel má transparentní obchodní podmínky a po uplynutí časového závazku smlouvu automaticky neprodlužuje.

Právě nyní, před začátkem topné sezóny, je nejvyšší čas vybrat si dobrého dodavatele. I když se budete rozhodovat hlavně podle ceny, neměla by být jediným kritériem. Férové jednání vůči zákazníkovi vám může uspořit další velké peníze. Více o produktu eFIX36 a dalších na www.enra.cz.

S ENRA SERVICES máte v kapse přes 8 tisíc ročně
 
 
Reklama